Fabrika pekarskih proizvoda Hera
Septembra 2011. uspostavljena saradnja sa kompanijom Fricom iz Ženeve.
Od Avgusta 2010. održavamo uspešnu saradnju sa kompanijom Globus France iz Pariza.
Detaljnije o našem ISO 22000 sertifikatu na stranici QualityAustria.com
Preuzmite naše ISO 9001, ISO 22000 i HACCP sertifikate.
Izvozni broj - veterinarski pečat >>

•O nama

Porodica Jevtović bavi se preradom žitarica još od davne 1942. godine, kada je izgrađena vodenica sa jednim parom kamena na Babotinackoj reci.Tradicija proizvodnje brašna i ambicija za neprekidnim napredovanjem u poslu se u porodici Jevtović prenosila s kolena na koleno, sve do danas...

FPP "Hera" čine savremeni mlin sa silosima za čuvanje pšenice i proizvodni pogon za proizvodnju smrznutih peciva i bureka.

Pogon je lociran u nezagađenoj okolini, u selu Gornja Trnava, na svega 10 km od Prokuplja. Blizina magistralnog puta omogucava brzu komunikaciju, a netaknuta okolina garantuje proizvodnju bezbednih i zdravih proizvoda u skladu sa tradicijom našeg podneblja i najnovijim tendencijama tehnologije pekarstva.

Mi nismo želeli da proizvodimo klasičan program pekarskih proizvoda, i da "Hera" doo bude samo još jedno preduzeće u nizu prosecnih. Mi želimo da se razlikujemo i da u percepciji naših kupaca budemo jedinstveni.

Zbog toga smo pažljivo istražili tržište, konkurenciju i trendove tražnje i na osnovu dobijenih rezultata definisali strategiju razvoja. Specijalizovali se za proizvodnju polupečenog smrznutog bureka sa nadevima biljnog i životinjskog porekla i bogatog asortimana smrznutih peciva.

Kao potvrdu dobrog kvaliteta višegodišnjeg rada celog kolektiva na implementaciji integrisanih sistema, "Hera" doo je dobila pre par godina dobila sertifikat ISO 9001 i HACCP od strane sertifikacione kuce Evrocert i Quality Austria , a zatim i izvozni broj od Ministarstva, tako da vec duže vreme uspešno izvozi svoje proizvode u zemlje EU-( Francuska, Austrija, Holandija, Svedska). Međutim, naše ambicije se nisu zaustavile na tome..Mi uvek želimo više..Zbog toga smo postavljujući pred sobom visoke ciljeve, sertifikovali sistem bezbednosti proizvoda ISO 22000.

Želimo da , pažljivo ispitujući zahteve i želje tržišta, ispunimo Vaša očekivanja i na Vašu trpezu donesemo najkvalitetniji proizvod. Takav proizvod mora biti spoj savremene tehnologije koja garantuje bezbednost i dobrih starih recepata naših baka. To je FPP "Hera" doo danas... a sutra? ...sutra počinje danas...i mi smo za to spremni...

Hera.rs 2012